La recollida de residus porta a porta, dificultada a diversos pobles del Segrià pel temporal de neu

10/01/2021

Diversos municipis del Segrià han vist dificultada, aquest dissabte, la recollida de residus domèstics amb el sistema de Porta a Porta a causa del temporal de neu, segons han fet saber als seus veïns ajuntaments com el de Corbins o Puigverd de Lleida:

"RECOLLIDA DEL PORTA A PORTA
Comunicat nevada 9/1/21 municipis PaP:

Les condicions meteorológiques d'aquest dissabte han provocat problemes viaris de circulació pel mal estat de les carreteres, així com han dificultat l’accés a la Planta de Montoliu.
Per aquest motiu durant el dia d’avui no ha estat possible realitzar el servei de recollida de residus domèstics a la majoria dels municipis de la Comarca.
Malgrat això, i sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, l’empresa realitzarà el servei ordinari d’aquesta nit i el reforç d’envasos ordinari dels diumenges en aquells municipis que en disposin (seguint el calendari habitual previst).
Us seguirem informant si podem preveure alguna incidència o variació al servei.
Així mateix, en cas que durant les properes hores detecteu incidències que puguin dificultar la realització del servei, us agrairem que ens les comuniqueu al més aviat possible."
Infolleida