La Granja d'Escarp aproparà la natura a nois i noies amb discapacitat

06/06/2019

La Granja d’Escarp acollirà diumenge, 8 de juny, la Jornada de Voluntariat ‘Fem accessible la natura a persones amb discapacitat’, una cita emmarcada dins la Setmana de la Natura.

L'activitat està organitzada conjuntament per l’Associació de Voluntaris de "la Caixa" Delegació de Lleida-VOLCALL, l’Associació Aremi i l’Ajuntament de La Granja d’Escarp, i consisteix en que els Voluntaris de la Caixa i de la població de La Granja d'Escarp ajudin i facilitin la passejada per la passera de fusta del Bosc de Sant Jaume de l'Aiguabarreig Segre-Cinca als nois i noies d'Aremi amb discapacitat. També es realitzarà una classe pràctica d'una tècnica de pesca amb l'ajuda del Club de Pesca Esportiu.

L’activitat s’ha inclòs dins la Setmana de la Natura, un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural. Durant nou dies, de l’1 al 9 de juny, s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat.

InfoLleida