La Festa Major de Soses encara la recta final

07/09/2018

La Festa Major de Soses encara ja la seva recta final, ja que entre dissabte i diumenge posarà el colofó a cinc jornades en què la música i els espectacles han estat els grans protagonistes.

Avui el programa d’actes ha començat al matí amb la 12a Pedalada Popular, el campionat de tir a la carabina i el Taller de cuina infantil La Xarranca, i seguirà a la tarda amb la segona part d’aquest taller, la festa Humor Amarillo Xtreme Time i molta música amb l’Orquestra Selvatana, l’Orquestra Nueva Etapa i el Grup Virus.

El menú per aquest dissabte inclou un recorregut de caça amb esmorzar popular organitzat per l’Associació Lo Perdigó, un Mega Tobogan Urbà, l’espectacle de màgia ‘Martingales’, amb Jordi Quimera, el partit de futbol Soses-Alpicat i els balls de tarda i nit amb l’Orquestra La Pasarela i el grup de versions Hey Pachucos.

Diumenge arribarà un dels plats forts amb la Festa de les Cassoles, que es farà al carrer Major i que estarà amenitzada per la xaranga Los Metralleta. En acabar, se celebrarà el Holy Festival Dolly, mentre que la cloenda musical vindrà de la mà de l’Orquestra Juniors, tot just abans d’un castell de focs.
Infolleida