La Festa Major de Sant Sebastià i la Festa de l'Esport, protagonistes a Alpicat del 16 al 19 de gener

14/01/2020

Documentals, teatre, la ruta gastronòmica Alpitast, la Festa del Jovent, el Pallasso Tortellini i el Duatló Popular, entre els actes programats

La Festa Major d’Alpicat i la Festa de l’Esport ompliran d’activitats els dies 16, 17, 18 i 19 d’aquest mes de gener.

Pel que fa a la Festa Major, dijous 16 es podrà veure el documental ‘Maleïda’, l’aventura de Jacint Verdaguer a l’Aneto, mentre que el divendres 17 es posarà en marxa la ruta gastronòmica Alpitast, que s’allargarà durant tot el cap de setmana per diferents establiments del poble. Divendres també es podrà assistir a la representació teatral d’El metge de Lampedusa’, a La Unió, i per acabar el dia el Parc del Graó acollirà la Festa del Jovent, amb el grup Seguirem, tribut a Obrim Pas, i el DJ Bacardit.

L’activitat seguirà dissabte a la tarda a La Unió amb una doble proposta: l’actuació del Pallasso Tortellini i la Festa de la Cervesa. També se celebrarà la Missa cantada per la Coral Sant Bartomeu.

El diumenge 19 tindrà lloc el ball de Festa Major amb l’Orquestra Atalaia, tot i que en aquesta darrera jornada el protagonisme l’acapararà la Festa de l’Esport amb la celebració del seu acte central, el 14è Duatló Popular, a partir de les 10 del matí al Parc del Graó. Cal destacar, a més, que durant tot el cap de setmana se celebrarà una activitat esportiva força variada a les instal·lacions esportives municipals, activitat que comptarà amb la participació i el suport de les associacions i els clubs esportius d’Alpicat.

Podeu consultar la programació completa de la Festa Major i de la Festa de l’Esport en aquest enllaç (https://bit.ly/35EyBK0), en què també hi trobareu la resta d’activitats previstes per aquest mes de gener a Alpicat.

 

 

Infolleida