La companyia elèctrica municipal d'Almenar farà rebaixes de fins el 90% en la factura als abonats més afectats per la pandèmia de la Covid 19

08/11/2020

L'Ajuntament d'Almenar ha decidit aplicar una rebaixa en la factura de la llum que subministra la companyia elèctrica municipal (Electricitat d'Almenar SL) a tots aquells abonats afectats per la pandèmia de la Covid 19.
Així, com a mesures excepcionals, per tal de pal·liar l’afectació econòmica derivada de la segona onada de confinament motivada per la Covid-19, tots els grups municipals que formen part del Consell d’Administració d’Electricitat d'Almenar (EDA, SL), han acordat oferir una sèrie d’ajudes a totes aquelles activitats econòmiques abonades d’EDA, SL que s’estan veient més afectades per la pandèmia.
Aquestes mesures d’urgència són:
1. Descompte del 90 % del terme fix del rebut de la llum per a totes aquelles activitats econòmiques afectades per la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, per la qual s’adoptaven noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Aquest descompte s’aplicarà en la facturació de tot el mes d’octubre i es perllongarà mentre duri l’afectació.
2. Descompte del 30 % del valor del cost de l’energia del rebut de la llum per a totes aquelles activitats econòmiques esmentades en l’apartat anterior. Aquesta mesura també serà aplicable en la facturació del mes d’octubre i mentre duri l’afectació.
3. Cada any EDA, SL destina una partida econòmica a renovar i millorar l’enllumenat nadalenc d’Almenar. Aquest any s’ha decidit no fer aquesta despesa i dedicar aquests diners a realitzar descomptes en la facturació elèctrica del mes de gener de 2021 per a totes aquelles empreses i activitats econòmiques abonades a EDA, SL, i que s’hagin vist afectades per qualsevol tancament durant l’any 2020.
Infolleida