La Brigada Municipal d’Alcarràs recupera el servei d’esporga del municipi

03/10/2019

La Brigada Municipal de l’Ajuntament d’Alcarràs ha iniciat aquesta setmana les tasques d’esporga dels arbres del municipi. Ho fa amb l’objectiu de millorar la tècnica de regulació de la vegetació després que s’hagi acabat el contracte de dos anys amb l’empresa que fins ara realitzava el servei

La Brigada Municipal d’Alcarràs ha iniciat aquest dimarts la poda dels arbres del municipi per tal de prevenir l’excés de caiguda de fulles i controlar-ne la grandària. L’equip de Govern ha decidit recuperar el servei per millorar-ne la tècnica aprofitant la finalització de l’acord amb l’empresa contractada.

Segons ha explicat el responsable de la Brigada, Jordi Charles, el que es pretén és realitzar una esporga adequada per cada tipus d’arbre, com ara les amèlies i les moreres, ja que “si no s’esporga correctament, hi ha més risc que pateixin malalties fitosanitàries”. Per la seva banda, l’alcalde, Manel Ezquerra, també ha exposat que, amb la millora de la tècnica, també es donarà forma als arbres en concordança amb l’amplada de les voreres i dels carrers.

En aquests moments, s’està realitzant la porga dels arbres dels carrers Onze de Setembre, Joan XXIII, Devesa, entre altres, i està previst que els treballs s’allarguin un parell de mesos.

Infolleida