La 7a edició de Circ Picat es trasllada de juny a setembre amb una programació més reduïda

07/05/2020

 El festival se centrarà en les companyies catalanes i esdevindrà una mena de fira de proximitat, amb un toc més local i emmarcada dins la Festa de la Catxipanda d’Alpicat.

L’Ajuntament d’Alpicat ha decidit traslladar al mes de setembre la setena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu Alpicat, prevista inicialment per al mes de juny, el seu emplaçament habitual.

L’actual crisi sanitària és el que ha motivat el canvi de dates, tot i que no serà l’única variant, ja que la programació serà més reduïda del que sol ser.

Començant per les dates, aquesta setena edició estava programa del 26 al 28 de juny, i finalment se celebrarà, sempre que no sorgeixin nous impediments, del 10 al 13 de setembre, ambdós inclosos, aprofitant el pont de la Diada i coincidint amb la Festa de la Catxipanda que té lloc a Alpicat, amb la qual cosa el certamen tindrà un toc més local en la que serà la seva edició més atípica.

Pel que fa a la programació, el director del certamen, Jordi Escuer, està treballant per tal d’acabar-lo de perfilar, tot i que el que a hores d’ara es pot avançar és que, malgrat que el festival tindrà un dia més de durada, ni el pressupost ni la programació seran les habituals, de manera que es pot dir que serà una versió reduïda de Circ Picat, que per una vegada esdevindrà una fira de proximitat que es nodrirà de companyies catalanes i que deixarà de banda les formacions internacionals.

En qualsevol cas, el festival mantindrà els cànons de qualitat i bon servei de cara al púbic, tot i que encara és aviat per concretar si es podrà celebrar i, en cas afirmatiu, en quines condicions es podrà desenvolupar aquesta setena edició d’un certamen que ja és tot un referent a nivell de Catalunya.

La imatge del cartell de Circ Picat és la mateix que estava prevista, una creació que ha estat obra de Marrameus Disseny Gràfic i que reprodueix la imatge d’un trapezista.

Infolleida