L' excapió de boxa, Jero García, va oferir una xerrada a Torrefarrera

30/11/2018

Va parlar de com gestionar les emocions per arribar a l'èxit

La Sala Social de l’Ajuntament de Torrefarrera va acollir ahir la conferència Els cinc superpoders: com gestionar les emocions per conduir-nos a l'èxit, a càrrec de Jero García, excampió d'Espanya de boxa, kickboxing i full contact i coach del programa de televisió de Cuatro "Hermano Mayor". 

L'acte s'emmarca dins el cicle de conferències gratuïtes sobre educació, emprenedoria i innovació organitzat aquest 2018 per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torrefarrera. 

Nascut i criat al Carabanchel de finals dels setanta, la història de Jero García és un exemple de superació personal. Havent nascut al costat d'un dels mercats de la droga més importants del moment, i després d'una adolescència més o menys rebel, Jero García va apostar per l'esport per fugir de les sortides que la delinqüència, l'alcohol i altres drogues podien oferir-li.

Aquest polifacètic excampió d'Espanya de boxa, kickboxing i full contact i coach del programa de televisió "Hermano Mayor", té el seu propi gimnàs i dos dels primers nens becats de la seva fundació són boxejadors professionals en l'actualitat. La Fundació Jero García s'ha consolidat com una de les més destacades per la seva lluita contra l' assetjament escolar i la violència de gènere. A més, és autor del llibre "El boxeo es vida, vive duro".

A través de la seva experiència vital, Jero García va oferir una xerrada motivacional sobre la integració a través de l'esport i els valors que, traslladats de la pròpia activitat esportiva a la vida, converteixen a qualsevol en algú capaç de dominar els "cinc superpoders" que ens permeten gestionar les emocions per conduir-nos a l'èxit o per lluitar contra les situacions adverses. Jero García va donar les claus perquè els joves trobin en aquesta experiència vital i en aquests superpoders que tots posseïm, els objectius i la motivació necessària per al dia a dia.

InfoLleida