Josep Ramon Cases, a la final de Milà del Millor Panettone Ibèric

06/11/2023

La pastisseria d'Alcarràs Sucre i disseny passa a la final entre més de 150 panettones de tota la península

El pastisser de Sucre i disseny d'Alcarràs, Josep Ramon Cases, participarà dimarts, dia 7 de novembre, a la final del Concurs Millor Panettone de la península Ibèrica que organitza la marca Irca a la seva seu de Milà. Un dels secrets de Sucre i disseny "és la cura que fem des de fa molts anys de la nostra massa mare i que la fruita que utilitzem la confitem nosaltres mateixos amb fruita de proximitat", explica Cases.

 

Aquesta marca internacional, especialitzada en productes de pastisseria i xocolateria va realitzar a octubre una semifinal entre més de 150 participants de tota la península, per escollir el millor panettone de la península Ibèrica, sent Cases un dels deu finalistes.

 

La pastisseria Sucre i disseny, aposta pel territori lleidatà i ha fet per aquesta final un panettone de gianduja d'ametlles de les Garrigues, albercocs i préssecs d'Alcarràs, i ha substituït la mantega per oli d'oliva de Bellaguarda, tot usant sempre una farina especialitzada per aquesta elaboració tan complexa feta a Agramunt.

 

Segon Concurs el mateix dimarts al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Coincideix que el mateix dimarts, també se celebrarà un altre concurs del Millor Panettone d'Espanya al Fòrum Gastronòmic de Barcelona on també participa Cases amb una elaboració, enviada amb anterioritat per la degustació del Jurat. En la darrera edició d'aquest concurs, el pastisser lleidatà va passar el tall dels deu millors en la versió de xocolata.

Infolleida