Inauguren la nova piscina del complex esportiu municipal de Torrefarrera

20/06/2024

Aplec de la Sardana amb la Cobla Juvenívola a Roselló

L’ajuntament de Torrefarrera va inaugurar dissabte passat la nova piscina de cloració salina del complex esportiu municipal. La instal·lació té un perímetre de 25 per 12,5 metres i una profunditat d’entre 1,5 i 2 metres. Així, representa un salt qualitatiu pel que respecta a millorar les condicions per a la pràctica de la natació, a més d’utilitzar un sistema de control de qualitat de l’aigua més ecològic. Ha suposat una inversió de 378.000 euros.


Aplec de la Sardana amb la Cobla Juvenívola a Roselló


L’ajuntament de Rosselló organitza el 29 Aplec de la Sardana, que se celebrarà el 6 de juliol a partir de les 19.30 hores. El dia 27 d’aquest mes és l’últim per anar a buscar el tíquet per inscriure’s en el sopar i poder participar en el sorteig. Actuarà la Cobla Jovenívola d’Agramunt. Per al sopar popular s’elaboraran tres menús, un per a adults, un altre per a nens i un tercer per a persones vegetarianes i veganes.


Ferit un motorista a Torrebesses


Un motorista va resultar ahir ferit en un accident a la C-12 al seu pas per Torrebesses. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 21.08 hores i van activar tres dotacions. També van acudir sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Infolleida