ICG seguirà patrocinant al Força Lleida

13/06/2024

La firma tecnològica amb seu a Torrefarrera, continuarà, tot i que falta definir si ho farà com a espònsor principal

L’empresa ICG continuarà com un dels patrocinadors del Força Lleida en la seua nova etapa a la Lliga ACB, malgrat que falta definir encara si continuarà donant nom al primer equip com ha fet aquestes últimes sis temporades a la LEB Or o ho farà en un segon pla.

“Per la nostra part ens agradaria continuar, però evidentment està en mans del club. Encara estem en converses perquè tot és molt recent, i evidentment ho hem de lligar tot. Per la nostra part estem molt contents i il·lusionats que l’ICG Força Lleida hagi ascendit a la Lliga ACB després de 19 anys. Portem set anys acompanyant tot aquest projecte i que s’hagi culminat d’aquesta manera per a nosaltres és tot un orgull i un somni que tenien tant aficionats com club i nosaltres com a patrocinador principal”, va afirmar la directora general financera i acció corporativa del Grup ICG, Meritxell Pi, durant la visita ahir de representants del club a la seu de la firma tecnològica a Torrefarrera.

Per la seua banda, el president Albert Aliaga, que va acudir-hi juntament amb el vicepresident Pep Castarlenas, el tècnic Gerard Encuentra i el capità David Cuéllar, va assenyalar que “tenim bona sintonia entre les dos parts i creiem que hi pot haver una entesa. Encara és aviat perquè l’ascens va ser fa dos dies, però la intenció és continuar”.

També va destacar el suport d’ICG totes aquestes temporades, en especial les quatre últimes amb ell de president. “Només podem agrair el compromís i el suport que sempre han tingut amb nosaltres i és de justícia oferir-los l’ascens, perquè sense ells no hauria estat possible”, va assenyalar Aliaga, que va reiterar que “hem d’aconseguir un pressupost de 3,5 o 4 milions d’euros per competir a l’ACB i això vol dir que tots hem de fer un esforç”.
Infolleida