Homenatge als professionals del consultori mèdic d’Alpicat al Pregó de la Festa Major

04/08/2020

Tindrà lloc el dijous 20 d'agost, a les 20,30h, a la Sala Unió.

L’acte de Pregó de la Festa Major tindrà aquest any a protagonistes molt especials, ja que els encarregats i encarregades de fer-lo seran els i les professionals del consultori mèdic d’Alpicat, equip referent pels alpicatins i les alpicatines en l’actual crisi sanitària per la Covid-19.

El pregó i els tradicionals actes inclosos en la vetllada institucional que obre la Festa Major tindrà lloc el dijous 20 d’agost, a partir de les 20.30 hores, a la Sala La Unió.  

Amb aquest acte, obert a tot el públic, es brindarà un merescut reconeixement a tot el personal sanitari, administratiu i de serveis que ha estat a primera línia en aquesta circumstància d’excepcionalitat i que continuarà al nostre costat en la nova situació.

Tot seguit, es procedirà al lliurament dels premis del concurs de cartells anunciadors de la Festa Major, amb la participació de les pubilles i els hereus que han prorrogat el seu càrrec per la crisi sanitària, també, i que han acceptat representar el nostre municipi durant un any més. 

L’acte serà presentat per Pere Maria Gilart, director d’Alpicat Ràdio.

A la imatge, les pubilles i els hereus d'Alpicat, que enguany han prorrogat el seu 'càrrec'.

Infolleida