Gran acollida inicial del Parc de Nadal d’Almacelles que enguany inclou una festa infantil de Cap d’Any

28/12/2022

La sala polivalent amb inflables i jocs estarà oberta cada tarda fins el 4 de gener amb jocs i tallers per infants d’entre els dos i els 12 anys

L’Ajuntament d’Almacelles ha inaugurat aquest dimarts i amb gran èxit de públic el Parc de Nadal, el recinte instal·lat a la sala polivalent que obrirà cada tarda, des de les 16:00 a les 19:00 hores, fins al pròxim 4 de gener i que el dia 31 celebrarà una festa infantil de Cap d’Any. El dia 1, festiu, romandrà tancat. “És una de les activitats preferides de les nenes i nens durant aquestes festes, que coincideixen amb les vacances escolars, i animem a les mares i pares a dur els seus fills al pavelló on, a més a més, de jugar també podran fer tallers educatius”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart.

El Parc de Nadal d’Almacelles està destinat a nenes i nens d’edats compreses entre els dos i els 12 anys i les persones més menudes han d’anar acompanyades. El preu de l’entrada és de tres euros per dia i també es pot adquirir un abonament per als set dies que l’atracció estarà oberta, per 18 euros.

Enguany, hi ha una zona de ludoteca, on es fan tallers educatius i una piscina de boles, per als infants, i inflables com un tobogan gegant, un altre multiobstacles inspirat en la sèrie infantil de ficció ‘Patrulla Canina’ i un altre a l’estil del programa de televisió ‘Waipout’. Al recinte, també hi ha una zona amb servei de cafeteria i, de tant en tant, passegen personatges de Walt Disney amb qui els infants es poden fotografiar.

Diferents activitats infantils cada dia

A banda dels jocs i dels inflables, cada dia es fa una activitat diferent per als infants que visitin el parc. “Aquest dimarts, per exemple, s’ha fet un taller de manualitats de decoració nadalenca i aquest dimecres, l’activitat programada és un taller de balls de saló o els infants que vulguin participar podran aprendre a ballar salsa amb una monitora”, explica l’alcaldessa.

Festa infantil per a rebre el 2023

“Desitjo que les nenes i nens, i les famílies passin una molt bona estona al Parc de Nadal que romandrà obert fins al dia anterior a la Cavalcada, el dia 4 de gener”, conclou Olivart, qui afegeix que “el dia 31 es celebrarà a la polivalent una festa infantil de Cap d’Any, a la qual esteu totes i tots convidats, especialment els més menuts, i on hi haurà música, ball i espectacles perquè els infants d’Almacelles donin la benvinguda al 2023”.

Infolleida