Els Patamolls de Montoliu de Lleida acullen diverses activitats de natura durant el mes d’abril

24/04/2023

El proper dissabte es farà una activitat per conèixer els petits mamífers

Èxit de l’activitat d’anellament d’ocells del passat cap de setmana als Patamolls de Montoliu de Lleida. En total, s’han anellat aus de 10 espècies diferents: Tallarol gros, Rossinyol comú, Merla, Colltort, Tord, Cadernera, Mallerenga cuallarga, Gafarró, Tallarol de casquet i Picot garser gros.

Aquesta activitat organitzada per l'Ajuntament de Montoliu de Lleida amb la col•laboració de l'entitat Aguait va comptar amb la participació de diverses famílies.

Aquesta és només és una de les activitats de natura programades per aquest mes d’abril en aquest espai natural.

El proper dissabte, 29 d’abril, es farà una nova activitat: ‘El món dels petits mamífers’, a càrrec d’Espais Naturals de Ponent.

L’activitat es farà de 9:30 a 1 del migdia i permetrà acostar el públic al món dels micromamífers. Mitjançant una captura científica i el posterior alliberament, es podran estudiar exemplars de mamífers petits i conèixer com són, on es troben, quin mètode se segueix per estudiar-los, quina és la seva importància ecològica i quines amenaces tenen, entre altres qüestions.

L’activitat anirà a càrrec de Fermí Sort, biòleg i naturalista especialista en petits mamífers i quiròpters (ratpenats).

El taller és gratuït, però cal inscripció prèvia a la pàgina web www.espaisnaturalsdeponent.cat

Infolleida