Els habitants de Torres de Segre es van estalviar 50.000 euros en la factura de la llum durant l'estat d'alarma pel Covid 19

03/08/2020

Gràcies a la rebaixa del 25% en la tarifa que va aplicar la comercialitzadora municipal, que va detectar també un augment del 5% en el consum d'electricitat.

Els abonats a la Comercialitzadora Torres Energia, SL de Torres de Segre s'han estalviat un total de 49.276,38 euros en el consum elèctric durant l'estat d'alarma, informa l'Ajuntament.
Les famílies s'han beneficiat d’un descompte econòmic directe del 25%, fet que ha suposat un estalvi en la facturació d'electricitat domèstica de 34.419,09 euros. Durant el confinament, la companyia ha detectat un augment del consum de llum a casa del 5% respecte al mateix període de l’any anterior.
Les empreses i comerços han gaudit d'una adaptació de potència facturada segons les seves necessitats. La mesura ha suposat un descompte de 14.785,29 euros en comparació al mateix període que l’any passat.
Davant la crisi de la pandèmia de la Covid-19, el Consell d’Administració de Torres Energia va establir diferents actuacions per tal de poder fer front en l’estalvi energètic i, a la vegada, minimitzar l’impacte econòmic familiar i pal·liar els efectes en el teixit empresarial del municipi.
Infolleida