Els amants de les construccions LEGO® tenen una cita a Torrefarrera en la 2a Fira Torrefabrick el 17 i 18 de desembre

16/11/2022

El certamen, que enguany tindrà lloc al pavelló municipal, comptarà amb un concurs de diorames, exposició, showroom, tallers infantils, escacs gegants, impressió 3D de bricks, realitat virtual, space lab i competicions de robòtica

Després de l’èxit de participació de la primera edició, l’Ajuntament de Torrefarrera organitza el cap de setmana del 17 i 18 de desembre la 2a Fira Torrefabrick, una cita per a les persones amants de les construccions amb peces LEGO®, que enguany canvia d’ubicació per tenir més espai per acollir les activitats i el públic. Al pavelló municipal s’hi podrà trobar una combinació d'exposicions, showroom, tallers infantils, escacs gegants, impressió 3D de bricks, realitat virtual, space lab i competicions de robòtica. 

 

A més, s’organitza el 2n Concurs de Diorames Fira Torrefabrick que en aquesta edició es dedica a la construcció d’escenes del món animal amb peces de LEGO®. El concurs compta amb tres categories per edatsinfantil fins a 6 anys; junior de 7 a 11 anys, i sènior a partir dels 12 anys, i té l’objectiu de fomentar la creativitat i el joc. El període d'inscripcions per participar en el concurs finalitzarà el 9 de desembre a les 14.00 h. Els diorames presentats a concurs s’exposaran durant la 2a Fira Torrefabrick i les persones guanyadores de cada categoria, que es donaran a conèixer el 18 de desembre durant l’acte de cloenda de la fira, s’emportaran com a obsequi sets de peces de la marca LEGO®.

 

La Fira Torrefabrick és una activitat posada en marxa per les regidories d’Infància i Cultura de l’Ajuntament amb l’impuls de tres veïns de Torrefarrera, Rafael López, Gerald Jesús Manau i Alfons Rosell, grans aficionats a les construccions LEGO®, i amb la col·laboració de l’Associació Ilerbrick i Smart School Lleida que realitzaran la dinamització de les activitats.

Infolleida