El Respir-A d'Alcarràs enceta el cicle de festivals de Ponent

07/06/2022

Pupil·les, La Fúmiga i Oques Grasses com a cap de cartell han estat els grups protagonistes de la nit

El municipi d’Alcarràs ha tornat a ser protagonista aquest dissabte amb la celebració del festival Respir-A. Hi han actuat tres grups de referència com són les Oques Grasses, únic concert que oferiran a les terres de Lleida, i els valencians La Fúmiga i Pupil·les. Al voltant de 2.000 persones van omplir la plaça del Mercat per escoltar aquests artistes fins a altes hores de la matinada.
El rap feminista de les valencianes Natàlia Pons i Mireia Matoses amb les seves lletres reivindicatives i amb un discurs clarament a favor de la dona han aixecat més d’un aplaudiment entre el públic durant l’actuació. Ha estat el primer concert que han ofert a Catalunya des que van treure el seu darrer disc Tot i Res al mes de febrer.

El Respir-A ha encetat el cicle de festivals que es podran veure aquest estiu a les terres de Lleida. Fa uns dies, la televisió pública de Catalunya publicava un llistat de concerts on no n’hi figurava cap de Ponent. El grup Pupil·les, però, ja serà la segona vegada que estrenen gira a Catalunya en un poble de Lleida.
RICARD GÓMEZ PUIG