El Parc de Nadal de Torrefarrera tanca amb més de 300 visites diàries

04/01/2019

La localitat es prepara per la Cavalcada dels Reis Mags del dia 6

Aquest passat dimecres, el Parc de Nadal de Torrefarrera va tancar les portes després de set dies d'esbarjo, jocs tradicionals, tallers i activitats per als més petits, amb una mitjana de més de 300 visites diàries. Per setè any consecutiu, el pavelló poliesportiu va esdevenir punt de trobada dels més petits i les seves famílies, gràcies a la zona de cafeteria habilitada. 

Molts dels assistents al Parc de Nadal havien recollit invitacions el passat 27 de desembre en finalitzar la Cavalcada del Camarlenc a les oficines d’ICG Software, on els més petits van entregar la carta per als Reis Mags d'Orient. En total es van repartir 600 invitacions per al Parc de Nadal.

D'altra banda, aquest proper diumenge, els Reis Mags d’Orient seran els protagonistes de la Cavalcada pels carrers de la localitat, acompanyats per la banda de Tambors de Torrefarrera, que començarà a tocar a partir de les 8.00 hores del matí. 

La comitiva reial sortirà de l'Ajuntament i anirà fins al Centre Ginesta, on farà una parada i, a continuació, es dirigirà al pavelló municipal, on s'entregaran els Regals als nens i nenes de Torrefarrera. 

A més, l’Ajuntament repartirà les fotografies realitzades als infants de la localitat que van entregar la carta al Camarlenc el passat 27 de desembre.

InfoLleida