El licor Tarongetti, elaborat a almacelles triomfa al Catavinum 2018

16/05/2018

Va ser premiat amb una medalla d'or. Juntament amb 'Llimonetti' són els productes estrella de la marca Elixirs de Ponent

Tarongetti, és el nom del licor de taronja artesanal que fabrica l’empresa almacellenca Elixirs de Ponent. Recentment, el producte ha rebut la medalla d’or al Catavinium 2018; un certamen que reuneix prop de 4.000 caves, vins i begudes destil·lades de 20 països diferents.

Aquest és el tercer reconeixement internacional que rep l’empresa després de l’èxit del Llimonetti, el producte estrella de la casa, que va aconseguir una medalla d’or al Catavinium 2017, i que enguany ha guanyat un bronze al Berlin International Spirits Competition.

El secret de l’èxit és el treball amb productes ecològics de proximitat i qualitat, i l’elaboració dels licors de forma 100% artesanal, des de la compra de les taronges fins l’extracció dels olis essencials.

Ara l’empresa ha delegat les tasques d’etiquetatge i packaging del producte a Servilogic, el servei logístic d’ASPROS, una associació integrada per persones amb discapacitat intel·lectual.

També es treballa en l’elaboració del licor de camamilla, que ja s’ha començat a comercialitzar.

Joan Llompart