El grup lleidatà de reggae Koers protagonitzarà enguany la Nit de Sant Joan a Alcarràs

21/06/2021

L'Ajuntament convoca el concurs pel cartell de la Festa Major d'Estiu.

La banda lleidatana de reggae encapçalada pel vocalista Kelly Isaiah, guanyador aquest 2020 de la 7a edició del concurs La Voz a l’emissora estatal Antena 3, protagonitzarà enguany la Nit de Sant Joan a Alcarràs amb un concert gratuït i d’aforament controlat a la plaça del Mercat a partir de les 22.00 h. d’aquest 23 de juny. L’entrada és gratuïta, tot i que l’aforament és limitat a conseqüència de la pandèmia. Els tickets s’han de reservar a www.alcarras.cat/entrades. Tot just una hora abans de l’inici de l’espectacle, està prevista l’arribada a la plaça del Mercat de la Flama del Canigó, acte amb el qual tradicionalment es dona per iniciat a Alcarràs l’estiu que, oficialment, comença aquest 21 de juny.

El concert s’organitza amb totes les mesures de seguretat i prevenció a les quals obliga la pandèmia encara en curs i arriba després d’uns mesos; destaca el regidor de Cultura i Joventut, Gerard Companys; en els quals la joventut ha patit molt: “han estat mesos molt difícils per tothom, però ara, a poc a poc o amb l’avenç de les vacunes, recuperem el present i el futur que tothom, especialment la nostra joventut, ens mereixen. Volíem, després de tot el que s’ha viscut, gaudir d’una revetlla de Sant Joan el més semblant possible a les que tothom hem conegut i gaudit i, per això, aprofitem l’oportunitat que tenim d’organitzar esdeveniments com aquest concert. Koers és un grup estimat i conegut a Alcarràs per gairebé tothom i estem segurs que oferiran un espectacle per recordar. Animo tothom a reservar la seva entrada i gaudir de l’espectacle”, explica. Tot just abans (21 h) la Flama del Canigó arriba a Alcarràs. Amb aquest acte, s’inicia tradicionalment l’estiu a la vila.

 

Concurs de cartells de Festa Major

D’altra banda, i fins aquest 18 de juliol, els artistes que visquin, treballin o estudiïn a Alcarràs, tenen temps per participar en el concurs que s’ha convocat per triar el cartell de la Festa Major d’Estiu d’enguany, que se celebrarà des del 25 i fins al 29 d’agost d’enguany. Per aquesta edició del concurs, es reserven tres categories (infants fins a 11 anys, joves dels 12 als 17 anys i adults a partir dels 18 anys) i 600 euros en premis. Per la categoria infantil, hi haurà un 1r premi de 75 euros i un 2n també de 75; per la categoria juvenil, també es reserva un 1r premi de 75 euros i un 2n d’igual import i per la categoria de persones adultes, s’han reservat igualment dos premis: un 1r dotat amb 300 euros i una Menció Especial del Jurat pel millor cartell fet a mà.

Les obres que es presentin han de ser individuals i originals, no poden haver estat divulgades, exposades o premiades en altres concursos i poden realitzar-se amb la tècnica que l’autor consideri més adequada per la seva idea, tot i que l’original s’ha de remetre en format pdf al correu [email protected] i  el missatge s’ha d’identificar amb l’assumpte Concurs Cartells FM i fer esment de la categoria a la qual es vol concursar. El Jurat qualificador estarà format per professionals designats per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament. El cartell guanyador i la resta d’obres premiades es donaran a conèixer en un acte programat aquest 21 de juliol al CCM Lo Casino a les 20.30 h que es retransmetrà en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament. Les bases es poden consultar a www.alcarras.cat i els cartells guanyadors s’inclouran en el programa de festes.

Infolleida