El festival d’Alguaire bescanviarà les entrades per a un nou acte

24/07/2024

Els vols comercials a Eivissa i Maó, a partir de divendres

El Lleida Airport Remember Fesival d’Alguaire va haver de ser cancel·lat el 6 de juliol arran de les fortes pluges que es van acarnissar amb la demarcació de Lleida. Els seus organitzadors van anunciar ahir mesures compensatòries per a aquells que havien comprat entrades. Entre les mesures hi ha la d’assistir amb la mateixa entrada al Lleida City Remember Festival, un esdeveniment de nova creació que tindrà lloc el 5 d’octubre als Camps Elisis de Lleida. Cal assenyalar que la Fecoll col·labora en l’esmentat certamen, ja que el festival està programat per al dia abans de l’Aplec del Caragol de tardor.

El cartell d’artistes és Jordi Vèliz, Javi Level, Joseph Wondr, Sergi Domene, Manel López aka Mamomo, Ricardo F i Dany BPM. Els organitzadors ofereixen també l’opció de conservar les entrades per a l’edició del festival de l’any vinent, amb l’afegit de poder disfrutar de dos consumicions gratuïtes. Si una vegada anunciada la data no és possible assistir als concerts, es garanteix un període per demanar la devolució de l’import de les entrades. Finalment, el festival ja ofereix l’opció de sol·licitar una devolució per les entrades fins al 31 de juliol, que començarà a efectuar-se a partir de l’1 de setembre.

Els vols comercials a Eivissa i Maó, a partir de divendres

D’altra banda, la companyia Air Nostrum d’Alguaire inicia aquest divendres els vols comercials entre Alguaire i Eivissa i Maó, que se sumaran fins a l’1 de setembre que ve a la connexió amb Palma de Mallorca. El vol entre Alguaire i Maó serà els divendres a les 9.55 hores, mentre que n’hi haurà un altre de tornada des de la capital de Menorca el mateix dia que arribarà a les 13.05 hores. Pel que fa a la connexió amb Eivissa, l’avió sortirà de l’aeroport lleidatà a les 13.35 hores, mentre que el de tornada amb origen a l’illa arribarà a Lleida a les 16.50 hores.
Infolleida