El CT Lleida acull dissabte la desfilada "Som persones autèntiques, solidària amb Down Lleida 

11/06/2019

L’activitat inclourà un pinta-cares, la desfilada i sortejos, tot plegat emmarcat dins la línia de col•laboració del club amb entitats que treballen amb persones amb necessitats especials

El Club Tennis Lleida serà l’escenari, dissabte vinent, 15 de juny, de la Desfilada Solidària Som Persones Autèntiques, que se celebrarà a benefici de Down Lleida.

L’acte serà presentat per José Antonio García Barranco i inclourà un pinta-cares (18.00 hores) i la desfilada amb Xabel·la (19.00 h), a més de diferents sortejos. L’activitat s’emmarca dins la línia de col·laboració del CT Lleida amb diferents entitats de la demarcació que treballen amb gent amb necessitats especials, en aquest cas Down Lleida.

La presidenta d’aquesta associació, Olga Parés, s’ha reunit amb el president del CT Lleida, José Luis Solans, en una trobada en què també hi han pres part altres persones implicades en l’organització de la jornada, com ara la Merxe, responsable de Xabel·la, i l’Edu, un dels treballadors del club. Cal destacar que Down Lleida compta amb dotze treballadors i gestiona 120 persones amb discapacitat intel·lectual amb la finalitat de integrar-los en la societat i en la vida laboral.


 

Infolleida