El Consell Comarcal del Segrià inicia un estudi sobre la qualitat de vida a la comarca

05/05/2023

Hi ha 7 enquestes diferents i en 5 llengües i es poden contestar a la pàgina web www.segria.cat o mitjançant codis QR

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià està fent un estudi sobre la qualitat de vida a la comarca amb l’objectiu de conèixer les necessitats socials dels veïns i veïnes per millorar la planificació de la intervenció i els recursos dels Serveis Socials. Després d’uns mesos fent la diagnosi de la comarca mitjançant entrevistes amb referents d'ajuntaments, entitats socials, professionals i tècnics que presten atenció a les persones, ara es comença l’última fase de l’estudi, que consisteix en diverses enquestes breus i totalment anònimes que la gent pot fer de forma telemàtica.

Les enquestes, sota el títol unitari ‘Vius al Segrià?’, estan en 5 llengües: català, castellà, anglès, francès i romanès. Es poden respondre una o diverses enquestes, amb un temps aproximat de 5 minuts cadascuna, i n’hi ha de set temàtiques diferents: Viure al Segrià (per a la població en general), Viure en família (amb fills/es), Viure com a jove, Viure amb discapacitat i/o amb dependència, Viure com a persona racialitzada i/o immigrant, Viure com a dona i Viure com a persona LGBTIQ+.

Per tal de convidar a la participació, les enquestes es poden fer fins al juny mitjançant un codi QR que apareix en cartells distribuïts a tots els municipis de la comarca, o en l’enllaç que es pot trobar a la pàgina web del Consell: www.segria.cat (https://linktr.ee/estudiqualitatvida).

Infolleida