El 75è aniversari de Camp d’Alcarràs: Un homenatge als valors cooperativistes

07/10/2023

La cooperativa pertanyent al Grup Fruits de Ponent celebra els seus tres quarts de segle amb un acte multitudinari

La cooperativa Camp d'Alcarràs i Secció de Crèdit ha celebrat aquest dissabte el seu 75è aniversari en un acte que ha reunit a més de 700 persones, entre socis, treballadors, clients i autoritats. L’esdeveniment ha estat un homenatge a tot un seguit de persones que d’acord amb els seus valors cooperativistes han permès arribar fins a avui en dia.  

 

L’acte, conduit per la periodista Mari Pau Huguet, ha comptat amb un emotiu homenatge als expresidents de la cooperativa, als qui se’ls ha entregat una litografia feta per a l’ocasió de l’artista lleidatana Lily Brick. Els assistents també han pogut veure un vídeo en el que socis i treballadors aporten la seva visió de la cooperativa i els reptes futurs d’aquesta  

  

En paraules del seu president, Benjamí Ibars, “la Cooperativa d’Alcarràs no sols ha estat un motor econòmic per a la nostra comunitat, sinó també un símbol d’unitat i compromís. Hem treballat junts per portar aliments de qualitat a les taules de les persones i això és una cosa de la qual tots podem estar orgullosos”. I, pel que fa als reptes de futur, Ibars ha afegit que “la sostenibilitat, la tecnologia i la innovació seran clau per al nostre èxit continu”.  

 

Nombroses autoritats han volgut acompanyar l’empresa en aquesta jornada festiva, totes elles han volgut destacar el paper crucial de la Cooperativa en el desenvolupament econòmic i territorial en la seva àrea d’influència.  

 

Camp d’Alcarràs i Secció de Crèdit, nascuda l’any 1948, és una de les cooperatives que pertanyen a Grup Cooperatiu Fruits de Ponent. Compta amb més de 200 unitats familiars de socis i entre les seves àrees de negoci destaca la de producció de fruita, subministraments, fruita seca i oli, cereals, així com una secció de crèdit, agrobotigues i un fons de terres amb més de 400 hectàrees a disposició dels seus associats. 

Infolleida