El 2n MotorShow Torrefarrera recapta 1.149 euros per al tractament d’una nena amb la malaltia minoritària CDKL5

18/03/2019

Una vintena de pilots de les Terres de Ponent i del campionat estatal Open Slalom Drift es van donar cita al circuit realitzat al polígon industrial de la localitat

El passat dissabte, 16 de març, el 2n MotorShow Torrefarrera va recaptar 1.149 euros per a Martina Garcia, una nena afectada de CDKL5, una malaltia minoritària que es basa en un trastorn genètic lligat al cromosoma X. Més de 5.000 persones es van aplegar al polígon industrial de Torrefarrera per veure l’exhibició al volant dels vint-i-tres pilots de les Terres de Ponent i corredors del campionat estatal Open Slalom Drift seleccionats per participar en aquesta edició.

Durant tot el dia, el circuit delimitat als carrers del polígon industrial de la localitat van ser l'escenari d'aquest espectacle del motor, que consisteix a derrapar de manera controlada a altes velocitats, sense competir contra el rellotge sinó per estils, habilitat i destresa.

L'entrada per veure l'espectacle era gratuïta i els més agosarats van poder gaudir de l'experiència com a copilots en un cotxe de drift d'alta competició i aportar, així, fons per a la causa benèfica. A més, també es venien samarretes i polseres per a la causa.

Infolleida