Dreamland torna a Almacelles per celebrar el Dia d’Europa

04/05/2023

Vuitena edició d’aquest esdeveniment per a tota la família organitzat per la Regidoria de Cultura

Almacelles ja ho té tot a punt per celebrar aquest dissabte, 6 de maig, la vuitena edició de Dreamland, un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almacelles que tindrà lloc al parc d’Europa del municipi amb motiu del Dia d’Europa. L’objectiu és oferir una jornada d’oci i diversió per a tota la família a través d’activitats lúdiques i esportives.

 

La jornada, que s’iniciarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 20 hores del vespre, té un preu d’entrada de 5 euros per infant. Els assistents podran gaudir durant tot el dia de diferents activitats que inclouen circuits d’aventura amb tirolina, inflables, circuit de bugies elèctrics, trenet amb vies, circuit de motos elèctriques, circuit d’animals elèctrics, rocòdrom, toro mecànic, jocs de fusta, palo loco, taller de vaca per munyir, així com el joc de punteria ‘Tag archery’.

 

Personatges de Fornite i actuació de rock

D’altra banda, hi ha propostes que es duran a terme en un horari específic, com és el cas de l’activitat en la qual els nens i nenes podran interactuar i fer-se fotos amb els personatges del popular joc Fornite, que romandran al parc d’Europa de les 11 a les 13 hores i de les 17 a les 19 hores. Igualment, a les 18 hores, el mateix espai també acollirà l’actuació infantil ‘Rock per xics’.

 

A més a més, durant tota la jornada hi haurà servei de barra i es podran adquirir entrepans i fer el vermut.

Infolleida