Divina Farreny inaugura la 16a edició de les Jornades Sanitàries d’Alpicat davant un auditori ple a vessar

07/11/2019

Ha estat acompanyada per l’alcalde Joan Gilart i per la regidora Teresa Mayoral en una sessió titulada ‘Parlem de la pròstata?’, a càrrec de David García

Divina Farreny, gerent de la Regió Sanitària de Lleida i de la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, del CatSalut, va inaugurar aquest dimecres la 16a edició de les Jornades Sanitàries d’Alpicat. Farreny va estar acompanyada per l’alcalde Joan Gilart i per la regidora de Polítiques socials, Sanitat i Benestar social, Teresa Mayoral, que ha estat al capdavant de l’organització, a més del cap mèdic del consultori d’Alpicat, el doctor Carles Roca.

La sessió inaugural, celebrada a la Sala d’Actes del Casal davant un auditori que va omplir a vessar el local, va anar a càrrec de David García, cap clínic referent de la Unitat de càncer de pròstata i robòtica de l’Arnau de Vilanova, Institut Català de la Salut, que va oferir una xarrada sobre ‘Parlem de la pròstata?’.

Les Jornades Sanitàries es desenvoluparan en cinc sessions programades durant cinc dimecres consecutius, des del 6 de novembre fins al 4 de novembre, i sempre a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Casal i amb la presència de professionals reputats del sector sanitari. Estan organitzades per l’Ajuntament amb el suport d’Alpicat Solidari, el Departament de Salut de la Generalitat, la Diputació de Lleida, Gestió de Serveis Sanitaris, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Consell Comarcal del Segrià.

Infolleida