Deriven afectats per Covid al pavelló de Torres de Segre

13/07/2020

El pavelló, que acollirà tant contagis lleus com contactes i pacients a l’espera de resultats de tests, disposa de 40 places. Altres equipaments dels municipis del Baix Segre també acolliran afectats i s’espera que els primers usuaris hi arribin aquesta setmana 

Després d’arribar a un acord amb la Generalitat, diversos equipaments municipals del Baix Segre acolliran usuaris afectats per Covid, tant contagis lleus com contactes i pacients a l’espera de resultats de tests. Entre d’altres, el pavelló de Torres de Segre és un dels centres que, des d'avui podran acollir aquestes persones. 

 

L’espai, que disposa de 40 places, està coordinat per la Generalitat i el Consell Comarcal de Segrià, i compta amb vigilància privada així com el reforç per part dels Mossos d’Esquadra i la col·laboració de l'ONG Open Arms.

 

En el mateix sentit, els alcaldes del Baix Segre han exigit en els últims dies a la Generalitat que accedeixi a assignar-los fons tant per cobrir les despeses de centres d’aïllament com per a la reconstrucció econòmica de la zona.

Ariadna Sánchez