Comencen les veremes col·laboratives del vi Gra de Sorra 2018

02/10/2018

L’elaboració del vi solidari Gra de Sorra 2018 comença aquest dissabte, 6 d’octubre, amb la celebració de la primera de les tres veremes col·laboratives que es faran per recollir el raïm per dur a terme aquest projecte solidari a benefici d'Afanoc. La cita serà al celler Lagravera d’Alfarràs, a les 10 del matí, on els assistents a més de participar en la verema, podran gaudir de la visita al celler, un tast de vins comentats i un esmorzar a la vinya. Tot per 20 euros (cal inscriure’s a [email protected]). La segona verema del projecte serà el dissabte, dia 13 d'octubre, al celler Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau ([email protected]) i, la tercera, al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el dissabte 20 ([email protected]).
Aquesta és la segona edició del projecte del vi solidari Gra de Sorra que es va iniciar l’any passat amb un cupatge de Garnatxa de Lagravera, Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars que va donar lloc a la primera anyada del vi. Unes ampolles que es fan a benefici d’Afanoc. El projecte del vi solidari és una iniciativa dels cellers Lagravera d’Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, i Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, la consultoria de comunicació enogastronòmica Como Pomona, i la distribuïdora de vins Casa Badio que han costituit l'entitat cultural sense ànim de lucre, Associació Vi Cultura i Solidaritat (Vicuso).
Per col·laborar amb el projecte es pot comprar una ampolla o participar en la verema amb un cost de 20 euros, amb diverses activitats enoturístiques incloses. A més, el mateix dia de la verema es pot reservar alguna de les ampolles solidàries.
Infolleida