Cap de setmana de festa major a Puigverd de Lleida i Raïmat

25/07/2024

A la crida de la bona taula Puigverd inicia quatre dies a tota màquina que se sustenten en pilars com la música, espectacles, tradicions i animació infantil. De dia, la festa grossa apel·la a clàssics festius, com les ballades de sardanes, els oficis religiosos, un vermut amenitzat per Bernat’s o l’esmorzar de xulla. També pica l’ullet a la gent menuda, refrescant-los dissabte amb un parc aquàtic o animant-los diumenge amb les cançons dels Gil & Ratataplam. Quant als més jovenets, els mobilitza amb una acolorida festa holi (divendres), el correbars conduït per la xaranga La Rapitenca (dissabte) o submergint-los en l’esclat d’escuma de colors (diumenge).

En pondre’s el sol, domina la música. Formacions com Millenium o La Nova Blanes atrauran a la pista de la sala de ball públic de totes les edats, disposats a taral·lejar hits d’avui i de sempre. Ja de matinada, envairà el recinte de les piscines el ritme contundent de grups com Band The Cool, secundat per Gaby Gómez i Cosmik (divendres) o el tercet integrat per Angagas, Miquel Gómez i Javi Robles (dissabte). I avui ressonaran els temes punxats pel DJ Milú, tot posant la cirereta a l’escala en hi-fi. L’espectacle de màgia d’en Jordi Quimera i el xou dels Tex-Mex rubricaran diumenge al vespre l’agenda festiva. En aquesta no pot faltar el pregó de festes i l’entrega de premis del concurs de dibuix infantil de festa major avui, un cop finalitzi el sopar de germanor.


Música i espectacles imposen la seua llei a Raïmat

Repic, traca i cercavila no deixaran dubte que la festa desembarca a Raimat. Tots tres actes inauguren una agenda marcada per l’espectacle. Enguany brillarà amb llum pròpia dissabte a la nit Dark Circus, un còctel de leds, performances, regals, pirotècnia embolcallant el so dels DJ Abel Purroy, Bankhunters i Moncho. Una lliçó d’espectacle també brinda la màgia de Jota de Picas o Her Majesty, versionant els clàssics del pop-rock, així com DJ Jordi Laro. O formacions com New Dreams o Elisabet del Moral, protagonistes de les sessions de ball. Esmorzar, caminada, sardanes, escala en hi-fi o tirada de bitlles es conjuminen amb el documental Urpa i un tast de cerveses artesanes, o el veteraníssim concurs de paelles. I com a colofó, l’esclat de música i foc dels Dimonis dels Trons.
Infolleida