Benavent de Segrià substitueix les canonades d’aigua potable antigues de fibrociment per unes noves de polietilè

25/11/2020

• L’Ajuntament efectua obres en un tram del carrer Major amb l’objectiu d’eliminar totes les canonades de fibrociment abans d’acabar el 2021.

Benavent de Segrià continua endavant amb el seu propòsit de substituir totes les canonades d’aigua potable de fibrociment per unes de noves de polietilè. Després d’haver donat per finalitzades les obres del carrer Progrés, ara l’Ajuntament ha iniciat les tasques de millora del servei d’aigua potable d’un tram del carrer Major.

Amb l’objectiu que abans d’acabar el 2021 no hi hagi cap canonada de fibrociment, el consistori continua treballant per culminar els trams de canonada que queden pendents. L’alcalde Antoni Carré ha assegurat al respecte que “els veïns i veïnes han de disposar d’un servei d’abastiment d’aigua digne que contempli totes les garanties”.

Aquestes actuacions s’executen sense tenir cap cost per als veïns i veïnes de Benavent, ja que el finançament de l’actuació prové del Servei d’Aigües de la Diputació de Lleida. Concretament, aquestes obres tenen un pressupost de 27.550 € i han estat adjudicades a l’empresa CASSA.

Infolleida