Artesa tindrà un centre de serveis per a gent gran

29/11/2019

Les obres començaran a primers d’any i obrirà aquest estiu

L’ajuntament d’Artesa de Lleida ha aprovat el projecte per rehabilitar la primera planta de l’edifici de la Llar de Jubilats a fi d’habilitar un centre de serveis per a la tercera edat. Segons l’alcalde, Pere Puiggròs, l’objectiu és que es converteixi en centre de dia i, en un futur, en residència geriàtrica.

Està previst que les obres comencin a primers d’any perquè s’acabin al juny. La intenció és que obri cap a les nou del matí fins a les set de la tarda, malgrat que l’horari encara està per confirmar.

Oferirà serveis de menjador, bugaderia, perruqueria, podologia i gimnàstica, entre altres dels que necessita aquest sector de la població, va remarcar Puiggròs.

Al centre de serveis s’accedirà des del centre per als jubilats i de la zona de la Vileta, al barri històric. La inversió és d’uns 200.000 euros, que es finançaran amb ajuts de la Diputació.

D’altra banda, durant l’any vinent es portarà a terme la segona fase de construcció del Museu de la Joguina perquè pugui obrir-se al públic la primavera del 2021.

Les obres d’aquesta futura instal·lació van començar a finals de l’any passat amb l’execució de la primera fase de construcció de l’edifici.

En la segona s’emprendran les actuacions a l’interior per poder allotjar els més de 3.000 joguets del col·leccionista lleidatà Manel Gigó. El museu tindrà 300 metres quadrats.

FOTO: Segre

SEGRE