Anellament d'ocells i taller de natura viva als Patamolls de Montoliu de Lleida

12/04/2023

Els Patamolls de Montoliu de Lleida acolliran el proper 22 d'abril dues activitats de coneixement de la natura: un anellament científic d'ocells i un taller de natura viva.
Les activitats, que començaran a dos quarts de 10 del matí, estan pensades per gaudir en família i tindran una durada a l'entorn de 3 hores.
El taller de natura viva és una proposta multisensorial que consta de quatre parts: la descoberta del tacte de la natura, mitjançant les diferents textures i formes; la descoberta dels colors i el camuflatge dels animals; la descoberta de cants i sons; i la descoberta de les olors de la flora.
Per assistir a les activitats cal fer inscripció prèvia a l'Ajuntament de Montoliu de Lleida, al preu de 2 euros per persona. El termini d'inscripció acaba el 19 d'abril.
És una de les activitats que organitza l'Ajuntament de Montoliu de Lleida amb la col•laboració de l'entitat Aguait per convidar a gaudir de la natura i donar a conèixer aquest espai natural caracteritzat per aiguamolls i bosc de ribera, on anteriorment s'hi han fet altres tallers com la instal•lació de diversos nius.
Infolleida