Alpicat ja gaudeix de les ‘Dones de llibre. Lleidatanes que inspiren’, el projecte de l’Institut

12/04/2019

La Unió d’Alpicat ha acollit aquest divendres la presentació del llibre ‘Dones de llibre. Lleidatanes que ens inspiren’, un projecte impulsat per l’Institut i que compta amb el suport de l’Ajuntament, de l’Institut Màrius Torres i de l’editorial Mosaics Llibres. La primera edició inclourà una tirada de 500 exemplars.

L’alcalde Joan Gilart ha assistit a l’acte, que ha comptat amb la presència, entre d’altres, de la directora de l’Institut, Àngels Claramunt; la directora de Mosaics Llibres, Mertxe París; i Isidre Fernández, president de l’AMPA, a més dels alumnes del centre.

L’obra està dedicada a les dones de Lleida, de qualsevol comarca, vives i rellevants en àmbits diversos, i hi figuren noms com ara les escriptores Rosa Fabregat, Rosario Curiel i Maria Barbal, la cantautora Meritxell Gené, la gimnasta Montse Martín, la restauradora Teresa Carles, la periodista Anna Sàez, l’artista Mireia Serra ‘Lily Brik’, la il·lustradora Sònia Alins, la catedràtica en biotecnologia Teresa Capell, la política Meritxell Serret i la psicòloga Rosa Jové, entre d’altres.

El pròleg ha anat a càrrec de la veïna d’Alpicat i padrina del projecte, Maria Pons, mentre que les il·lustracions les han fet els alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Màrius Torres de Lleida.

InfoLleida