Almenar finalitza el cicle "Gaudim de les places" a ritme de Swing 

28/05/2018

L’Ajuntament d’Almenar ha finalitzat aquest diumenge, dia 27 de maig, a la Plaça del Mercat, el cicle d’activitats lúdiques i culturals “Gaudim de les Places” amb el concert “Crooners del Swing” a càrrec dels musics lleidatans Manu Moreno i Cristian Model. El cicle, tots els concerts del qual són gratuïts, està destinat a dinamitzar i donar a conèixer els espais públics de la població.

 

El cicle va començar l’11 de febrer a la Plaça de la Llibertat, va continuar l’11 de març, a la Plaça Onze de Setembre, i ha clos el 27 de maig, a la Plaça del Mercat.

 

Cal recordar que l’objectiu d’aquests cicles és triple. En primer lloc, es vol posar a l’abast dels veïns del poble activitats lúdiques i culturals variades com són concerts, espectacles de màgia, lectures de poemes, obres de teatre, representacions de titelles, etc. En segon lloc es pretén donar a conèixer diferents places i racons del municipi. Finalment, la iniciativa permet dinamitzar els locals d’hostaleria situats en les places on es fan els actes.

 

L’Ajuntament preveu perllongar l’activitat durant tot l’any, iniciant un nou cicle a partir de setembre i cobrint el màxim possible de places i espais públics del poble.


Infolleida