Almacelles 'revoluciona' tots els accessos als centres educatius de la localitat per adaptar-los a la pandèmia de la Covid-19

10/09/2020

L'Ajuntament d'Almacelles està canviant totalment la fesomia dels accessos als centres educatius de la localitat en motiu de l'inici del curs, el proper dilluns, i per adaptar-los a les exigències sanitàries per la pandèmia de la Covid-19.
Així, hi haurà nous accessos per accedir a l'escola Antònia Simó i Plaça de l'Ensenyança, a fi de donar compliment als protocols del mateix departament d'Educació, dels centres docents i dels treballs de millora dels accessos que s'estan duent a terme en aquestes dates.

També s'ha adequat un nou accés a la Llar d'infants amb la construcció d'una coberta, tot i que el terra és encara un sorral.

La brigada municipal d’obres, al seu torn, ha instal·lat també tanques avui mateix per delimitar el pas per accedir al pàrquing del costat de l’Institut, que farà de zona de pati pels estudiants mentre duri la Covid-19.
D’aquesta manera i amb aquesta ampliació de les zones d’esbarjo de l’Institut es podran mantenir les distàncies de seguretat.
Amb motiu de la modificació puntual dels accessos de l’INS Canigó, queda restringit al pas un tram de vorera del carrer del Canigó. En aquest punt es recomana passar per l’altra vorera existent i sempre a través dels passos de vianants.
Infolleida