Almacelles fa més segur el pati de l’Escola Antònia Simó

01/02/2023

El consistori amplia fins a 42 metres quadrats la superfície de sorra de l’espai d’esbarjo per als 141 alumnes del centre d’Infantil

L’Ajuntament d’Almacelles ha ampliat el sorral del pati de l’Escola Antònia Simó i Arnó on estudien un total de 141 alumnes d’Educació Infantil “amb l’objectiu que els infants disposin d’una zona d’esbarjo, al pati del col·legi on hi ha el tobogan, amb totes les condicions de seguretat”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart. La brigada d’obres del consistori ha fet més gran la superfície del sorral i ara mesura 42 metres quadrats, “una zona plena de sorra perquè les i els alumnes caiguin sobre una superfície tova quan hi juguen”, afegeix la primera edil.

Les tasques d’ampliació del sorral han consistit a fer més gran el pati de sorra on hi ha el tobogan per als infants, ja que hi ha d’haver uns dos metres de distància entre l’equipament infantil i el límit de la superfície de sorra. A més a més, els operaris de la brigada han fresat la sorra i n’han afegit més quantitat perquè el terra del pati sigui tou i evitar així que els infants es facin mal quan llisquen pel tobogan.

Aprofitant aquesta millora al pati de l’Escola Antònia Simó, la brigada també ha remogut i fet net un altre munt de sorra que hi ha al pati, ja que de tant en tant, s’ha de remoure amb una motobomba, per mantenir en condicions de salubritat aquesta sorra que està a l’aire lliure.

Infolleida