Almacelles destina ajuts a la implantació de nous comerços i empreses

09/05/2019

Com a continuació del programa d’ajudes als comerços de nova implantació  que es va aprovar l’any 2013, la Junta de Govern Local, en sessió ordinària del dia 7 de maig de 2019, va aprovar una nova línia d’ajuts per a la implantació i millora d'empreses i establiments comercials d'Almacelles.

Així, es van aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a l'impuls i millora de l'activitat comercial empresarial i la promoció econòmica a Almacelles 2019, amb l’objectiu d’ajudar aquelles noves iniciatives comercials o empresarials que s’estableixin a Almacelles, destinant, a tal fi, una partida de 6.000€.

La quantia dels ajuts, que serà del 40% del pressupost presentat (excloent l'IVA), amb un màxim de 1.000 € per empresa o establiment comercial sol·licitant, podrà arribar fins al 60% si les factures que justifiquen la inversió hagin estat emeses per professionals amb domicili fiscal a Almacelles. El que es pretén és que, a més a més d’atorgar ajuts a nous projectes, també se’n beneficiïn directament altres empreses i professionals de la població.

InfoLleida