Almacelles asfalta el carrer d’accés a l’Escola Antònia Simó

03/02/2023

El consistori culmina les obres d’arranjament de la via després de la fuita d’aigua que hi va haver al pati del col·legiAlmacelles asfalta el carrer d’accés a l’Escola Antònia Simó

L’Ajuntament d’Almacelles ha asfaltat aquest divendres el carrer d’accés a l’Escola Pública Antònia Simó i Arnó i, així, culmina les obres d’arranjament d’aquesta via després de la fuita d’aigua que es va produir a l’estiu al pati del col·legi, que va arribar fins al carrer i va produir una situació de perill per possible esllavissament. Les tasques d’asfaltatge i millora del ferm de la via tenen un pressupost de 14.772 euros, IVA inclòs.

“Amb l’asfaltatge del carrer podem culminar totes les obres que s’han fet des que es va produir la fuita d’aigua d’una font del pati de les escoles, metre no hi havia escolars, ja que va passar durant les vacances d’estiu”, explica l’alcaldessa, Vanesa Olivart. El consistori va haver de foradar el pati per localitzar la fuita, que va provocar que l’aigua arribés fins al carrer del Tossal.

“L’aigua va arribar des del carrer del Tossal fins al Mirador de les Bruixes i el que hem fet ha estat aixecar la terra d’aquest tram de carrer, escarbar, s’ha hagut d’esperar que s’assequi la terra i, finalment, procedir a l’asfaltatge de la via”, detalla Olivart.

Soterrament del cablejat elèctric de la caseta de llum del 1956

Aprofitant les tasques que ha fet l’Ajuntament per a solucionar la fuita, també es va enderrocar la caseta transformadora de llum, que era del 1956, la companyia elèctrica ha soterrat tot el cablejat, “amb el que no només s’ha modernitzat aquesta petita subestació elèctrica sinó que també s’ha millorat el sistema elèctric de tot el poble i l’estètica del carrer de les Escoles de Dalt, conclou l’alcaldessa.

 

Infolleida