Alguaire estrenarà al juliol el tercer vol setmanal a Palma

02/03/2022

L’aeroport d’Alguaire estrenarà el tercer vol setmanal a Palma (vegeu SEGRE d’ahir) el dia 25 de juliol i el mantindrà almenys fins al 30 d’abril. Així ho estableix el nou contracte que Air Nostrum, la companyia que opera aquesta línia regular ara amb dos trajectes per setmana, ha format amb Aeroports. També contempla prolongar la temporada d’estiu, amb avions a Menorca i Eivissa del 25 de juliol fins a l’1 de setembre.

El 2021 només n’hi va haver a l’agost. Aquesta aerolínia és l’única beneficiària dels ajuts que va convocar la Generalitat per mantenir vols regulars a l’aeroport lleidatà. Seran de fins a 770.000 euros, un màxim que només rebria si l’ocupació dels avions no passés del 35%.

S’espera una afluència de públic molt superior a aquest percentatge. D’altra banda, Andorra va anunciar canvis en els horaris de la línia entre l’aeroport de la Seu i Madrid. A partir del 27 de març, l’avió d’Air Nostrum sortirà de Madrid a les 16.20 i de l’Alt Urgell a les 18.40, per facilitar la connexió amb altres vols a Barajas.

Del 22 de juliol al 4 de setembre sortirà de la capital espanyola a les 12.05 i de la Seu a les 14.20. El 5 de setembre tornarà a l’horari anterior.

SEGRE.COM