Alcarràs clou una Festa Major d’Estiu molt participativa

04/09/2019

El castell de focs ha tancat, aquest diumenge 1 de setembre, la Festa Major d’Estiu d’Alcarràs, una celebració que va iniciar-se el passat dimecres i que ha comptat amb la participació de milers d’alcarrassins i alcarrassines al llarg de la quarantena d’actes que s’han organitzat durant els cinc dies de festa

L’Ajuntament d’Alcarràs ha acomiadat la Festa Major agraint a la ciutadania la seva nombrosa participació en tots els actes i concursos programats; actes com la Festa de les Cassoles de dissabte que va comptar amb la participació de 1.290 persones. De fet, l’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra, ha destacat que cada vegada hi ha més gent que s’anima a participar, així ho demostren els 15 grups que es van inscriure a la 13a edició del popular concurs culinari Lo Cullerot.

D’altra banda, cal destacar l’èxit de les activitats organitzades per l’Associació Cultural de Penyistes d’Alcarràs (ACPA) com, per exemple, el Concurs de Decoració de Penyes amb 18 penyes decorades de les 27 participants; i la festa ‘Nit Revival Festival’ del dissabte, que va unir un públic amb moltes ganes de ballar els millors èxits dels 70, 80 i 90, i elremember de la discoteca Wonder.

Com a novetat d’enguany, els balls de tarda i nit amb l’orquestra ‘Nueva Etapa’ del dissabte s’han realitzat a les Escoles de Baix, trencant la tradició de celebrar-los al pavelló polivalent. Un canvi ben acollit pels assistents, ja que han gaudit dels balls a l’exterior.

Així mateix, en el marc de la Festa Major d’Estiu, ha quedat palesa la creativitat i el treball en equip del veïnat d’Alcarràs, ja que, un total de 6 carrers i fins a 32 balcons del municipi s’han guarnit de formes i colors amb motiu del 10è Concurs de Decoració de Balcons i del 8è Concurs de Decoració de Carrers.

Infolleida