Albatàrrec celebra la Festa Major i que ja no té cap cas de Covid 19 al municipi

05/08/2020

Els actes de festa es veuen limitats a un espectacle al carrer i cinema a la fresca per la situació sanitària.

L'Ajuntament d'Albatàrrec acaba de fer un doble anunci de 'celebració'. En primer lloc, "des de l'Ajuntament us volem informar que en aquests moments tenim 0 positius al nostre municipi. Gràcies a totes i tots per fer les coses bé, però hem de continuar sense defallir: distància, mascareta i rentat de mans."

I després que "aquest cap de setmana, seguint amb la tradició, hauria de ser la FESTA MAJOR del nostre municipi. Essent tots i totes molt conscients de la situació que estem vivint actualment i d’acord amb les mesures de sanitat establertes per la Generalitat de Catalunya, us informem que es duran a terme dos espectacles dels quals en podreu gaudir únicament amb inscripció prèvia, la qual ens permetrà controlar l’aforament de seguretat.
Dissabte dia 8 d’agost a les 22:00h a la Plaça 1 d’Octubre, tindrà lloc una sessió de CINEMA A LA FRESCA amb la pel·lícula: EL REY LEON (2019).
Per tal de poder gaudir-la amb total seguretat, les cadires estaran col·locades a 1,5 metres de distància unes de les altres, i NO ES PODRAN MOURE DEL LLOC.

Diumenge dia 9 d’ agost, a les 21:30h a la Plaça 1 d’Octubre, representació de l’espectacle familiar HATS, a càrrec del clown Jaume Jové JAM.
“Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis…”
Per tal de poder gaudir-lo amb total seguretat, les cadires estaran col·locades a 1,5 metres de distància unes respecte les altres i NO ES PODRAN MOURE DEL LLOC.

És necessari inscriu-re’s prèviament trucant a l’Ajuntament d’Albatàrrec 973720013 de 9:00h a 13:00h o bé enviant un correu a: [email protected] indicant el vostre nom, cognoms i el dels vostres acompanyants.

ABSOLUTAMENT NECESSARI HAVER-SE INSCRIT FINS DIVENDRES DIA 7 PER PODER DISPOSAR DE SEIENT"

Infolleida