Aitona es suma a la campanya #ElFuturQueVolem

17/10/2018

S’habilitaran punts informatius arreu del municipi i es duran a terme diverses activitats per sensibilitzar i fomentar la recollida selectiva

Aquest dimecres s'ha presentat a Aitona la campanya #ElFuturQueVolem que l’Ajuntament desplegarà arreu del municipi fins al proper mes de març de 2019. La campanya, iniciada aquest estiu amb un taller contra el malbaratament alimentari i dues xerrades formatives sobre la importància del reciclatge, va dirigida a la ciutadania i als grans productors de residus del municipi i té com a objectiu sensibilitzar la població sobre la necessitat de coresponsabilitzar-se en l’adopció de nous hàbits encaminats a augmentar les xifres de recollida selectiva a la vila.

Fins a finals del mes de març de 2019, a més, també es visitaran els grans productors de residus per transmetre la importància del reciclatge i el reaprofitament alimentari i la seva rellevància. Al mateix temps, es recolliran els seus dubtes i inconvenients per tal de col·laborar i facilitar el bon funcionament de la campanya.
InfoLleida