Aitona es prepara per les festes de Sant Gaietà

09/05/2019

Aquest diumenge es celebrarà una prèvia amb diversos actes

Del 17 al 19 de maig, Aitona celebrarà la tradicional Festa Major de Sant Gaietà; un dels esdeveniments lúdics més esperats del calendari festiu aitonenc. I enguany ho farà, com a novetat, amb un destacat programa d’activitats prèvies que tindran lloc diumenge 12 de maig en diferents punts del municipi, i que l’Ajuntament ha presentat aquesta setmana de la mà de les entitats organitzadores.

La jornada de diumenge començarà a les 09 h, a la zona esportiva, amb la primera edició de la Trobada d’autocaravanes i "motars" i un esmorzar popular a càrrec del Club de Futbol Aitona i el CECA.

A partir de les 10 h, els veïns i veïnes podran gaudir d’una nova proposta; en aquest cas, de caire més tradicional. Es tracta de la Trobada de Puntaires i de la Trobada de Bitlles, que enguany arriben a la seva 22a i 25a edició respectivament. Amb dues activitats, plenament arrelades i amb un llarg recorregut a la vila, tindran lloc a la zona esportiva i al pavelló poliesportiu.

Finalment, ja a la tarda, a partir de les 18 h, la jornada prèvia de Sant Gaietà clourà amb l’espectacle de titelles "El petit Elefant" a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
InfoLleida