600 persones a la Caminada Popular d'Aitona

11/03/2019

Amb el pas dels anys, la Caminada Popular d’Aitona es va fent un lloc, amb tot mereixement, com a cita lúdica, esportiva i solidària de referència del calendari aitonenc. Així, més de 600 persones, en un nou èxit de participació, es van donar cita aquest passat diumenge 10 de març per a prendre part al municipi de la vuitena edició d’aquest projecte impulsat per l’Ajuntament d’Aitona.

Un any més, els participants van poder gaudir d’un recorregut privilegiat pels camps de presseguers coincidint en ple esclat de la floració i amb l’inici de la campanya de la flor d’aquest 2019. El regidor d’Esports, Abel Mestre, i el màxim responsable del Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, Josep Maria Pujol, van ser els encarregats de donar la benvinguda a totes les persones que enguany es van inscriure a l’activitat.

La sortida de la Caminada, que aquest 2019 va comptar amb la col·laboració de més d’una cinquantena de voluntaris, va tenir lloc a primera hora del matí des de davant de la Llar d’Infants. En aquesta vuitena edició es van habilitar un total de tres itineraris degudament senyalitzats que comptaven amb diversos punts d'avituallament. Els tres itineraris eren de dificultat baixa, mitjana i alta i combinaven espais forestals i camins rurals. Pel que fa a la distància, la ruta curta era de 9'5 km, la ruta mitjana de 15 km, i la ruta llarga, de 21,5.
InfoLleida