Visita institucional a Aitona amb motiu de la Campanya de la Flor

11/03/2024

La secretària d’Estat d’Agricultura i Alimentació, el delegat del Govern Espanyol a Lleida i el president de la SEIASA han visitat avui el poble

Aitona ha tingut el plaer de rebre, avui, 11 de març, la visita de la secretària d'Estat d'Agricultura i Alimentació, Maria Begoña García Bernal; José Crespin, delegat del Govern Espanyol a Lleida; i Francisco Rodríguez Mulero, president de la Sociedad Estatal de Infraestructuras Agrarias (SEIASA). Aquesta visita s'emmarca en la Campanya de la Flor, un esdeveniment que, a banda d’atreure milers de visitants, posa en valor el paper de l’agricultura local i els productes del territori. En aquest sentit, durant la seva estada, els tres representants han conegut de primera mà el fenomen de la floració.

 

La visita amb representants de l’administració local, entre els quals hi ha hagut l’alcaldessa, Rosa Pujol i els regidors Clement Agustí, Robert Ibars i Jordi Vidal, també ha servit per repassar les qüestions pendents en matèria d’infraestructures, com l’inici pendent de les obres de modernització de la Tubería 25 de les comunitats de Llitera o el projecte del nou pont sobre el riu Segre per millorar l’accessibilitat a les finques agrícoles.

Infolleida