Visita a les instal·lacions de l’empresa ICG Software a Torrefarrera

28/02/2020

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident Jordi Latorre, ha visitat aquest dijous el Grup tecnològic ICG Software, amb seu central a Torrefarrera, per conèixer l’activitat de l’empresa i el desenvolupament de les obres que el grup executa en aquest mateix municipi per tal d’acollir una nova divisió de negoci.

 

Talarn i Latorre –que han estat acompanyats del vicepresident Ferran Accensi i els diputats Jordi Verdú, Helena Martínez, Carles Gibert, Eloi Bergós  i Francesc Sabanés– han estat rebuts pel president del Grup ICG, Andreu Pi, i la directora general de l’Àrea Financera i Acció Corporativa, Meritxell Pi, que els han presentat els nous projectes educatius Fundació ICG-ICGUniversity (Acció educativa i social), amb la creació d’un Centre d’innovació i tecnificació d’hostaleria a Lleida i nous projectes en la gestió intel·ligent de cobrament en efectiu.

 

La comitiva també ha pogut conèixer les novetats i tecnologia Cloud, ha visitat la sala de treball on es desenvolupa el software i l’Àrea Logística i el Servei Tècnic. Posteriorment, s’ha desplaçat fins a la seu de CashDro, on es fabriquen els equips de gestió intel·ligent d’efectiu i els punts de venda desatesos T-Quiosk.

 

El Grup ICG és un grup multinacional que fabrica solucions tecnològiques globals per a petites, mitjanes i grans empreses dels sectors d'hostaleria, hotel i retail, des del software Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes i franquícies. Està format per set societats, entre les quals figura la seva filial nord-americana ICG Software Corporation, i compta amb diferents divisions de negoci (Solucions ICG, HioPOS i CashDro).


El grup destina un alt percentatge dels beneficis a R+D+I per tal d’oferir tecnologia d’última generació, i està present en més de 70 països dels cinc continents.

Infolleida