Segona sessió del TastaJAZZ Torrefarrera, aquest diumenge 10 de març

06/03/2024

Torrefarrera aposta per consolidar el TastaJAZZ, que pretén apropar la música a la ciutadania i oferir un escenari on actuar als joves músics, després de l’èxit de la primera edició amb més de 200 persones

Després de l’èxit de la primera sessió, que va aplegar més de 200 persones, el pròxim diumenge, 10 de març a les 18.30 h, l’Ajuntament de Torrefarrera organitza la segona sessió del TastaJAZZ, amb música en directe en una Sala Social ambientada a l’estil New Orleans. 

 

En aquesta ocasió la sessió comptarà amb la veu de Berta Saura, l’Arnau Portero al teclat, l’Eloi Peralta al contrabaix i el Genís Bagés a la bateria. La iniciativa, amb entrada gratuïta, vol impulsar l’interès per la música a través de concerts de petit format de Jazz, adreçats a tota mena de públic tot promocionant Torrefarrera.

 

Amb la col·laboració d’experts de l’Escola de Música de Torrefarrera i de la seva AMPA, així com membres de l’Associació Ressona, el TastaJAZZ té la intenció de ser una cita mensual al llarg de tot l'any, i esdevenir a curt termini una plataforma per als músics joves i nous talents emergents, especialment els locals, proporcionant-los un espai per practicar amb intèrprets consolidats i per poder experimentar la seva passió en un entorn real amb el públic.

 

L'esdeveniment té lloc els diumenges a la tarda i s’ha pensat per a tota mena de públic, com es va comprovar en la primera edició que va atraure famílies amb infants, parelles i grups d'amics. L’espai compta també amb una zona habilitada amb jocs per als més petits.

 

Els Amics de la Cuina de Torrefarrera gestionen la barra, assegurant preus populars. De crear un l’ambient acollidor se n’ocupa l’Associació de Dones l’Amistat i els equips d’il·luminació. L'Ajuntament anima les associacions culturals locals a participar activament en el TastaJAZZ, oferint-los l'oportunitat de contribuir i enriquir l'esdeveniment amb les seves propostes. 

 

Cèlia Perpinyàregidora de promoció econòmica, cultura i comunicació de l'Ajuntament de Torrefarrera,manifesta la satisfacció d’haver pogut contribuir a la realització dels primers “compassos” d’aquesta iniciativa cultural fruit de la col·laboració de les entitats que s’hi han implicat generosament i expressa la voluntat de treballar amb seriositat i a poc a poc per  consolidar el TastaJAZZ, després de la bona acollida de públic i dels músics participants.

Infolleida