Presentació del nou servei de bibliobús a Albatàrrec

18/02/2020

La directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, Àngels Ponsa, el director dels Serveis Territorials de Cultura de Lleida, Miquel A. Cullerés i l’alcalde d’Albatàrrec, Jaume Sanuy presenten aquest dimarts,  el nou servei de bibliobús del que gaudirà aquest municipi.

 

El proper dia 18 de febrer a les 16h. tindrà lloc a Albatàrrec (Segrià) l’acte de presentació del nou servei de bibliobús del qual gaudirà el nou municipi a través de la seva incorporació a la ruta del Bibliobús Garrigues-Segrià que gestiona el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura. A l’acte de presentació d’aquest nou servei hi assistiran la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, Àngels Ponsa, el director dels Serveis Territorials de Cultura de Lleida, Miquel A. Cullerés i l’alcalde d’Albatàrrec, Jaume Sanuy, acompanyats dels alcaldes d’altres municipis de la zona.

El Bibliobús Garrigues Segrià és un servei bibliotecari mòbil quinzenal que dona serveis bibliotecaris a 15.102 hab.  d’un total de 23 municipis de les Garrigues (17) i el Segrià (6). Amb la incorporació d’Albatàrrec a la ruta que actualment fa el bibliobús Garrigues-Segrià, els seus 2.221 hab. tindran accés a un fons de 23.253 documents i servei de préstec interbibliotecari. Periòdicament el bibliobús Garrigues-Segrià ofereix també activitats de foment de la lectura per tot tipus de públics.

Durant l’acte de presentació la companyia Xip Xap amenitzarà la festa amb una cercavila

Infolleida