Més de 150 participants aquest diumenge a la Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat

04/04/2020

 Els diners recollits es destinaran a la campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2 (Covid-19) #YoMeCorono.

La Challenge COVID-19 Tramdur Alpicat viurà aquest diumenge la seva posada de llarg amb una jornada en què més de 150 participants pedalaran en favor d’aquesta iniciativa que combina esport i, sobre tot, solidaritat.

Organitzada per Tramdur Alpicat, la cita compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alpicat, Cupasa i Xapa i Pintura Alpicat, a més del suport de diferents cases comercials que han fet donacions que seran sortejades entre els participants, com és el cas de Plusfresc, Alé Cycling i Gatifruit fruites i flors-Productes Km0.

Uns participants que, de 8 del matí a 8 del vespre, es vestiran de curt per pedalar, sense sortit de casa, utilitzant el corró, la bicicleta estàtica, l'el·líptica, ja fos al passadís, al jardí, a la terrassa, etc. Tots ells podran escollir la distància (10, 30, 60 o 100 quilòmetres) i penjar fotos o vídeos a les xarxes socials amb els hashtags #yomecorono, #yomequedoencasa, #confinadosperonoparados @tramduralpicat i el hashtag #yopedaleoencasa, a més de la distància escollida (per exemple, #yopedaleoencasa60kms).

Els donatius de les inscripcions, que estaran obertes fins el diumenge a les 20.00 hores, es destinaran a la campanya de mecenatge per a la lluita contra la SARS-CoV-2 (Covid-19) #YoMeCorono https://www.yomecorono.com/ca/, existint la possibilitat de fer només l'aportació sense pedalar cap distància seleccionant la distància 0kms en el moment de fer la inscripció. Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç: http://pistesalpicat.reservaplay.cat/view/reserves/actividades.

Infolleida